Живот и Стил

Од соба директно во базен: 12 места на кои со задоволство би го поминале годишниот одмор

Од соба директно во базен: 12 места на кои со задоволство би го поминале годишниот одмор

Колку би било добро сега да скокнете во море или во базен, да се освежите и да уживате во летните радости?

Летото календарски пристигна, температурите се високи и годишниот одмор сѐ повеќе и повеќе нѝ се „мота“ низ глава. Нели би било убаво да го поминеме на некое место со соба од која се излегува директно на базен?

Токму денеска ви претставуваме такви божествени места, а станува збор за куќи со базени и тоа не било какви! Во овие луксузни места, од собата излегувате директно на базен, а тотално можеме да замислиме како скокаме наутро од креветот директно во вода – дали има подобро летно будење од ова?

извор: точка.мк