Мегафон
манифестации

Од 13-ти до 15-ти октомври: „Самун ем Татлија 2023“ во Радовиш

Од 13-ти до 15-ти октомври: „Самун ем Татлија 2023“ во Радовиш

Од 13-ти до 15-ти октомври во Радовиш ќе се одржи новото издание на манифестацијата „Самун ем Татлија“.

На оваа традицонално музичко-гурманска манифестација, како и секоја година и оваа под покровителство на градоначалникот Ацо Ристов и Советот на Општина Радовиш ќе се одржи во центарот на Општина Радовиш, годинава со богата музичко-забавна програма.

Најавени се: Елена Велевска, Либеро бенд, Александар Јовевски, Спасен Силјановски, Игор Димовски, Распеани Радовишани, Милица Павловиќ, Зоран Илиев, Бело Копче… и уште многу други музички имиња и групи кои ќе настапат на сцената на „Самун ем Татлија 2023“. Ова е комплетната програма за трите вечери:

Останати вести од Мегафон