Радио Милева

Очи во очи во судницата: Беквалац и Лазукиќ ќе се соочат пред јавноста и новинарите

Очи во очи во судницата: Беквалац и Лазукиќ ќе се соочат пред јавноста и новинарите
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Во понеделник на Наташа Беквалац и претстои првото соочување со Лука Лазукиќ. Поп-пејачката која сопругот физички ја нападна пред повеќе од два месеци, во понеделник ќе се соочи со него очи во очи во судницата.

ИТ експертот и пејачката ќе се соочат на рочиште кое е отворено за јавност, а новинарите ќе имаат прилика да ги слушнат и најситните детали за настанот оф 14-ти април.

Правниот тим на пејачката ќе ги изнесе сите правни докази дека Лука извршил физичко насилство нас нивната клиентка, поради што нему е одредена и мерка за забрана за приближување.

Останати вести од Радио Милева