Радио Милева
конфликт

„Обожаваш да уринираат врз тебе!“: Задругарот сурово ја „обвини“ Маја Маринковиќ  (фото) 

„Обожаваш да уринираат врз тебе!“: Задругарот сурово ја „обвини“ Маја Маринковиќ  (фото) 

Денес дошло до страшен конфликт помеѓу Маја Маринковиќ и Бранислав Радониќ Брендон.

Тој се нафрли на Маринковиќ и упати ужасни обвинувања против неа.

Да потсетиме дека Маја и Брендон се дружеа во надворешниот свет, и одеднаш го прекинаа контактот, кога започна нивната медиумска војна, која заврши во Задруга:

Брендон ја извади нервозата врз Маја Маринковиќ бидејќи смета дека таа е виновна за неговиот денешниот конфликт со Миљан Врачевиќ.

– Слаѓа бутка Златиборски колбас, затоа ја викаат Златиборка – рече Миљан.

– На Маја и купив д*лдо затоа што не можевме да и најдеме адекватен црнец- рекол Брендон.

– Зошто не признаеш дека со мене  ја изневери Мачка – рекла Маја.

– Болна к*чко, треба да уринираат по тебе затоа што ти тоа го обожаваш – рече Брендон.

Фото:  Принрскрин/Твитер/Задруга

Останати вести од Радио Милева