Живот и Стил

Обидете се да го најдете осамениот чорап во купот алишта: Рекордерот успеа да го забележи за само 35 секунди

Обидете се да го најдете осамениот чорап во купот алишта: Рекордерот успеа да го забележи за само 35 секунди

Оваа фотографија ги полуде корисниците на Интернет

Чорапите најчесто знаат да исчезнат без трага кога ќе ги ставиме во машината за перење алишта, но овој пат еден чорап залута во купот алишта.

Британската компанија за производство на АИГ -апарати го понуди овој визуелен предизвик, кој бара одлична концентрација, како и „соколово око“.

Актуелниот шампион го најде соло чорапот за неверојатни 35 секунди.

Ако не успеавте да лоцирате каде е скриен осамениот чорап, дозволете ни да ви помогнеме – фокусирајте се на помали предмети, како што се очила за сонце и градници.

Еве дополнителна помош – осамениот чорап е во долниот дел на фотографијата.

Ако се уште сте во неуспешна потрага за скриениот објект, видете го одговорот подолу.