Вистаграм

Нови идеи: 10 пролетни маникири што ќе посакате да ги копирате

Нови идеи: 10 пролетни маникири што ќе посакате да ги копирате

Кога станува збор за маникирот, оваа пролет е резервирана за живописни бои и шарени нокти, а истиот тренд ќе продолжи и во летните месеци. Оваа пролет нема да погрешите ако изберете оптимистички, весел и шарен маникир. Штом вашите нокти ќе бидат готови, нема да можете да ги тргнете очите од нив, а во продолжение ќе најдете инспирација за вашиот маникир.

1. Пролетни пастелни нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boise Nail Artist (@ajl.nails)

2. Едноставни пруги

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails)

3. Зелени нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

4. Овошни нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IMARNI NAILS (@imarninails)

5. Нокти со пеги

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Canishiea J. Sams (@nailsbycanishiea)

6. Врвови во 3 бои

7. „Tie-Dye“ nokti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails By Fariha Ali (@nailjob)

8. „Colour-block“ нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalie Pavloski (@nataliepnails)

9. Нокти со златни рамки

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cassandre Marie (@cassmariebeauty)

10. Цветни нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ami Vega 💅🏿 (@amivnails)

извор: кафепауза