Радио Милева
ријалити или ринг?

Нова женска тепачка во „Задруга“: Дениз Дејм ја онесвести пејачката (ВИДЕО)

Нова женска тепачка во „Задруга“: Дениз Дејм ја онесвести пејачката (ВИДЕО)

Во петата сезона на најагледаното регионално ријалити „Задруга“ најмногу или се тепаат или се сексаат. Оваој пат се случи нова женска тепачка и тоа  помеѓу Сандра Чаприќ и словенечката старлта Дениз Дејм. Задругарките се  дрпаа и грааба околу личните работи, а Дениз во еден момент ја турна Сандра на подот:

„Остави ги моите работи“, викаше Дениз.

„Пушти ми ја косата“, рекла Сандра.

„Дај ми ги работите“, рече Дениз, а потоа ја турна Сандра, која падна и удри со главата во плочките на подот по што за момент ја изгуби свеста и остана да лежи неподвижна.

Обезбедувањето веднаш притрча и интервенираше, по што откако пејачка по кратко време дојде на себе, ја кренаа и однесоа в кревет.

Да потсетиме, Сандра Чаприќ од ден на ден е се поблиску со Марко Јањушевиќ – Јањуш, а нејзиниот досегашен престој во реалното шоу го одбележа и врската со Филип Цар.

Останати вести од Радио Милева