Радио Милева
секс забава

Нова тура ноќна фискултура во „Задруга“: Мина јавајќи го Томо го „скрши“ креветот, а Марија Ана и Филип направија шатор, па се направија „растур“! (ФОТО+ВИДЕО)

Нова тура ноќна фискултура во „Задруга“: Мина јавајќи го Томо го „скрши“ креветот, а Марија Ана и Филип направија шатор, па се направија „растур“! (ФОТО+ВИДЕО)

Мики Ѓуричиќ синоќа го прослави својот роденден, а во негова чест беше организирана најдобрата забава досега. За време на роденденското парти, некои од учесниците се сепарираа, а две двојки отидоа на нова тура ноќна фискултура –  жесток секс.

Мина Врбашки и Томислав Паниќ се одвоија и заминаа во собата за изолација, па се фрлија „на работа“, па за време на акцијата, тие речиси го превртеа наопаку местото каде што Мина спие.

Врбашки не се двоумеше да го „јавне“ Томо, па ги разменија сите пози…  Во исто време и Марија Ана и Филип имаа секс.

Меѓутоа, нивната локација за ноќна акција беше далеку повозбудлива од онаа на Мина и Томо, бидејќи тие во пабот направија импровизиран шатор, под кој се направија „растур“!

Останати вести од Радио Милева