Мегафон

„Нокаут“ во клуб „Станица 26“

„Нокаут“ во клуб „Станица 26“

По одличниот концерт на Тамара, на  27 март (среда) во клубот „Станица 26“ свој клубски концертен перфотманс ќе има и еден од најголемите комерцијални македонски бендови, популарните „Нокаут“.

Момчињата предводени од Никола Перевски – Пере ќе ги отсвират и испејат своите најголеми хитови, при тоа ветувајќи одлична журка. Влезницитевеќе се во продажба. Стартот на концертот е закажан за 21 часот.