Ништо лично
тие рано идат

ФОТО на ДЕНОТ: Ова се најпознатите „коледарчиња“ во Македонија

ФОТО на ДЕНОТ: Ова се најпознатите „коледарчиња“ во Македонија

Бадник – ден пред големиот христијански празник Божиќ! Утрото вообичаено и традиционално започнува со „Коледе“.

Ним двајца „коледе“ им беше многу пред да дојде денот! Тие рано идат! Само што нивното „коледе“ подобро може да се нарече „колење“…. во милиони!

Сигурно ги препознавате… Тие двајцата се најпознатите „коледарчиња“ во Македонија!

Останати вести од Ништо лично