Ништо лично

Доскорешниот уметнички директор Орце Гелевски реагира: Годинешниов „Фолк фест Валандово“ е скандалозен уште пред и да почне!

Во пресрет на годинешното издание на  „Фолк фест Валандово 2018“, со своја реакција се јави долгогодишниот музички новинар, а последниве...