Радио Милева
Модна трансформација

Ништо без црно-бело: Деа Богдановска – од селска мома и латекс сирена до зебра! (ФОТО)

Ништо без црно-бело: Деа Богдановска – од селска мома и латекс сирена до зебра! (ФОТО)

Новопечената ТВ водителка на Канал 5, Анастасија Деа Богдановска не можете да ја видите да не е средена, стокмена, дотерана, елегантна…

Која комбинација и да ја промени на себе одлично и прилега. Од народна носија до латекс…

Од „селска“ мома до латекс сирена.

Сепак, по се изгледа дека една модна комбинација и е омилена. Барем по приложените фотографии во последно време. Шармантната Деа, како најмногу мерак да има на… црно-бело! Тогаш некако делува најсигурна, најсамоуверена… Како што самата знае да каже: „Ја чувствувам слободата на секоја клетка во своето тело“! 

Од црно-бело, кусо зимско сако, преку црно-бело капутче, до црно-бело фустанче…  Да ја прашате, гарант ќе ви каже дека омилено животно и е… зебра!

 

 

 

Останати вести од Радио Милева