Радио Милева

Никоја како неа: Целосно гола Моника Белучи со години го одзема здивот

Никоја како неа: Целосно гола Моника Белучи со години го одзема здивот

Не е лесно на 50 години да се зачува атрактиовноста кај една дама, а притоа да не подлегне на естетка хирургија.

Тоа секако не е лесно, освен ако не сте презгодната Италијанка Моника Белучи.

Нејзините фотографии го одземаат здивот, а ние решивме да ви покажеме како раскошната Моника остава без здив и на фотографии пред 20 години, но и оние од денес!

Останати вести од Радио Милева