Радио Милева

Никогаш нема да погодите: Ова се вистинските имиња на синовите на Лепа Брена

Никогаш нема да погодите: Ова се вистинските имиња на синовите на Лепа Брена
фото: Инстаграм

Лепа Брена од бракот со Боба Живојиновиќ има два сина, Стефан и Виктор.

Меѓутоа, тие имаат и по уште едно име, а многумина тоа не го знаат.

Бидејќи и двајцата се родени во Америка, тие мораат да имаат и средно име. Така нивните вистински имиња се: Стефан Емералд и Виктор Ернест.

фото: Инстаграм

Живојиновиќ во една прилика истакнаа дека немаат потреба јавно да откриваат кое име им го пишува во документите.

Стефан во една прилика истакна дека не сакаат да го викаат Емералд, а откри дека кога ќе се изнервира неговите пријатели се шегувале на негова сметка: „Ајде Есмералда, опушти се“.

Останати вести од Радио Милева