Живот и Стил

Никогаш не сте јаделе вака приготвен качамак (видео)

Никогаш не сте јаделе вака приготвен качамак (видео)

Сега е вистинскот време да го пробате овој рецепт

СОСТОЈКИ:
остатокот од сварениот качамак
малку сирење
2 јајца
малку брашно
трошки од леб
сол, масло

Подготовка: