Радио Милева
Семејни врски

„Нeкогаш беше потешко“: Каков е односот на Марија Шерифовиќ со вонбрачниот син на нејзиниот татко?

„Нeкогаш беше потешко“: Каков е односот на Марија Шерифовиќ со вонбрачниот син на нејзиниот татко?

Братот од таткото на Марија Шерифовиќ претходните години имал одредени несогласувања со неа, а денес нивниот однос е поинаков …

Братот или полубратот на Марија Шерифовиќ, Данијел Павловиќ, се занимава и со музика, а на јавноста и стана познат како учесник во реално шоу, но и на натпреварот „Операција триумф“. Откако е роден во вонбрачна заедница на таткото на Марија, Рајко Шерифовиќ и жена непозната за јавноста, долго се шпекулира како таа го прифатила.

Растејќи меѓу нив имаше турбуленции кои ги надминаа, а Даниел и Марија денес доста добро комуницираат.

– Многу сме слични и различни во исто време. Работиме одлично заедно и секој од нас созреал на свој начин. Дојдовме до период во животот кога меѓусебните разговори ни се многу важни – изјави тогаш пејачката за „Стори“.

Следствено, се добива впечаток дека денес се во многу коректна врска и дека ништо не може да ја прекине нивната поврзаност.

фото:инстаграм марија шерифовиќ/лука шариќ

Останати вести од Радио Милева