Радио Милева

Нихан и Кемал и се родители на малата Дениз во серијата, но еве со кого најмногу се приврзала на снимањето (фото)

Нихан и Кемал и се родители на малата Дениз во серијата, но еве со кого најмногу се приврзала на снимањето (фото)
фото:инсатграм

Во турската серија „Бескрајна љубов“ или „Карасевда“ малечкото бебенце Дениз кое е ќеркичка на Нихан и Кемал ги освои гледачите на оваа љубовна приказна.

Како што пишувавме неодамна, малата Дениз денес е потпорасната, а нејзиниот профил го води мајка и која редовно објавува нејзини фотографии.

фото:инсатграм

Од многуте може да се забележи дека слатката Арвен на снимањата најмногу се зближила со Емир.

Иако тој е најголемиот негативец во серијата, таа била неразделна од актерот.

Погледнете ги нивните заеднички моменти за време на снимањата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arven Beren Kuşatman❤️ (@arvenberen822) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arven Beren Kuşatman❤️ (@arvenberen822) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arven Beren Kuşatman❤️ (@arvenberen822) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arven Beren Kuşatman❤️ (@arvenberen822) on

 

Останати вести од Радио Милева