Мегафон
Уште еден продолжен викенд

Неработни денови во јануари 2018 година

Неработни денови во јануари 2018 година

Листа со неработни денови за јануари 2018 година 

За сите граѓани на РМ

• 1 јануари (понеделник), Нова година
• 7 јануари (недела), Божик, првиот ден на Божик според православниот календар, односно 08 јануари (понеделник) е неработен ден

За граѓаните од православна вероисповед

• 6 јануари (сабота), Бадник, ден пред Божик
• 19 јануари (петок), Богојавление (Водици)

За граѓаните припадници на српската заедница во РМ

• 27 јануари (сабота), Свети Сава

извор:факултети.мк

Останати вести од Мегафон