Радио Милева

Непристоен обожавател и прати безобразни пораки на Ана Бекута, но не очекуваше ваков одговор

Непристоен обожавател и прати безобразни пораки на Ана Бекута, но не очекуваше ваков одговор

Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Ана Бекута на својот Инстаграм покажа какви пораки и праќа еден обожавател.

-Ана, убава си. Убаво лето, нозе. Сакам постари – а бидејќи Ана избегнува да му одговори, тој проолжува со пораките.

-Би те љубел цела од стапла, сакам посатари, пишувам од Швајцарија, додава тој. Ана ги фотографираше пораките, а нејзината реакција ги изненади љубовџијата, но и оние што го прочитаа ова.

-Јас стара, се запраша пејачката во одговорот.

Останати вести од Радио Милева