Радио Милева
две музички ѕвезди

„Неправдата е нешто што боли“: Вистината за врската на Драгана Мирковиќ и Лепа Брена повеќе не е тајна (фото) 

„Неправдата е нешто што боли“: Вистината за врската на Драгана Мирковиќ и Лепа Брена повеќе не е тајна (фото) 

Музичката ѕвезда, Драгана Миркови важи за една од најголемите музички ѕвезди на овие простори, а истиот статус го ужива и легендарната Лепа Брена.

Сепак, јавноста често се прашува каков е односот меѓу нив две, а многумина би помислиле дека се лути ривали.

Сепак, Драгана претходно истакна дека пријателствата на естрадата и покрај различните приказни се можни и дека токму тоа е случај со неа и со Брена.

– На сцената има пријателства, иако има различни мислења, но ви гарантирам. Пријателството меѓу мене и Лепа Брена постои повеќе од триесет години. Денес сакаме да се гледаме, слушаме и да се дружиме, како и да излегуваме. Ги има и многу – изјавила Драгана и додала:

– Пејачите се навистина вредни, има многу жртви, особено кога се работи за семејството. Ние жртвуваме многу од нашето приватно време заради патување, работа, посветеност на работата и навистина ги ценам моите колеги кои работат многу на себе. Неправдата е нешто што боли, кога знаеш дека никому ништо не си направил, но некој прави нешто лошо чисто од зла намера или љубомора. Тоа може да боли. Денес знам да плачам, но многу помалку од порано, но можам да се справам со тоа само благодарение на музиката, семејството, пријателите.

Фото: Принтскин/Јутјуб/Гранд Онлајн//Инстагарам/Драгана Мирковиќ

Останати вести од Радио Милева