Љубов и Секс

Неодговарање на пораките може да биде само еден од проблемите: Четири проблеми кои им пречат на жените на почеток на врската

Неодговарање на пораките може да биде само еден од проблемите: Четири проблеми кои им пречат на жените на почеток на врската

На почетокот на врската, сите партнерства се воведуваат во позначајни познанства, и на тој начин започнува изградбата на емоционалната врска на полето. На почетокот, секој треба да биде порелаксиран и да „цветаат рози“, но има работи што можат да ја нарушат идиличната ситуација:

1.Неодговарање на пораки – понекогаш девојките со цел да изградат доверба и врска сакаат момците да им одговараат на пораките навремено и постојано

2.Премногу време поминато со друштво – понекогаш игнорирање на партнерството во корист на хедонизмот и трошење време со пријателите може да биде проблем

3.Несериозен поглед на врската – познато е дека мажите созреваат подоцна од жените и тогаш понекогаш несериозноста им пречи на почетокот на врската

4.Прекумерна љубомора за започнување љубовна врска – понекогаш жените сметаат дека е непотребно да се препознае овој тип на емоции на почетокот на врската

извор: курир.мк