Радио Милева

Неочекувано: Душица нема повеќе да ја води „Задруга“ – еве кој доаѓа на нејзино место!

Неочекувано: Душица нема повеќе да ја води „Задруга“ – еве кој доаѓа на нејзино место!

Во реалното шоу „Задрга“ ќе дојде до одредени промени кога станува збор за водителката.

Душица Јаковљевиќ стана миленичка на гледачите на „Пинк“, а не се сомневаме дека промената нема да биде мала за нејзината замена.

Но, таа нема да остане без ангажман, туку ќе биде прераспоредена да води друго шоу.

Нејзината колешка Катарина Николиќ, која се дружи со учесниците на „Задруга“, денес ќе биде домаќин во студиото на местото на Душица.

Со оглед на тоа дека водителството во оваа програма не е новитет за неа, сигурно брзо ќе се снајде во новата улога.

Останати вести од Радио Милева