Мегафон
Шоуто е пред крајот

Неочекувана изјава: Мира Шкориќ ја откри темната страна на ТЛЗП!

Неочекувана изјава: Мира Шкориќ ја откри темната страна на ТЛЗП!

На хуманитарното шоу „Твоето лице звучи познато“ му се ближи крајот, а на тоа по се изгледа најмногу се радува Мира Шкориќ, која во текот на емисиите носеше доста тешки маски, поради кои како што вели го уништила лицето.

-Кога станува збор за маските, јас сум баксуз во целото шоу. Сите кои гиносев беа доста тешки. Тоа е причината поради која имам проблеми со лицето, вели Мира за српски Ало о открива дека поради напорните проби со месеци не може да се опушти.

-Кога се враќам од проби, гледам телевизија и од многу замор не можам да заспијам. Најпосле спијам и апсолутно на се заборавам, Имаме проби кои траат и по 14 часа и никој не не прашува кога сме дошле, вели Мира, но сепак додава дека ќе и недостига шоуто кое завршува за неколку недели.