Радио Милева

Нема повеќе да биде дел од жирито во музичкото шоу – еве кој ќе седне на местото на Леонтина!

Нема повеќе да биде дел од жирито во музичкото шоу – еве кој ќе седне на местото на Леонтина!

Како наближува крајот на четвртата сезона на музичкото шоу „Пинкови ѕвездички“, покрај промените во правилата, ќе има и промени во жирито.

На местото на Леонтина Вукомановиќ ќе седне пејачката Ивана Петерс, која заедно со Гоца Тржан беа дел од групата „Tap 011“. Нема сомнеж дека пејачката одлично ќе се снајде во улогата на жири и дека ќе биде добредојдена меѓу колегите.

–  Сите добро ги познавам, посебно Гоца. А Јелена, Сергеј и Милан ги познавам од работа во студио. Ќе бидам достојна замена за мојата кума Леонтина, која не е тука, изјави Ивана.

фото:  Весна Лалиќ

Останати вести од Радио Милева