Радио Милева
Што не ќе видите во „Задруга“

Нема кој да ја „усреќи“: Маца – Дискреција го моли да имаат секс, ама Бора бега… има уплав од камери! (ВИДЕО)

Нема кој да ја „усреќи“: Маца – Дискреција го моли да имаат секс, ама Бора бега… има уплав од камери! (ВИДЕО)

Додека Бора и пишуваше љубовна песна на Маца, таа се обидува на секој начин  да го натера да имаат секс!
Дури и цимерот Мики дојде на помош, но попусто. Речиси гола, Маца се обидуваше да го намами Бора, ама тој никако да се даде, па почна да и пишува љубовна песна на старлетата.
Тука се вмеша и  менаџерот, Мики, кој тргна да го подучува Бора како да ја „усреќи“ Маца:


„Треба да водите љубов вечерва кога ќе се изгасне светлото… Ама не ко божемски, туку вистински! Само сврти ја настрана и  стави и го… Никој нема да знае дека се е.ете!  Ако не ја изе.еш вечерва, не си направил ништо“ – беа препораките до Бора од менаџерот!

Арно ама, Бора има уплав од  камери, па колку Маца и да се трудеше…  ништо од сексот! Љубов под јорганот сепак не се случи!

Еве како тоа изгледаше:

 

Останати вести од Радио Милева