Радио Милева

Нема да ја препознаете: Марија од „Ај Кју“ направи драстична промена (фото)

Нема да ја препознаете: Марија од „Ај Кју“ направи драстична промена (фото)

Кога станува збор за изгледот, посебно жените секогаш сакаме да изгледаме убаво, модерно, стилизирано.

За тие потреби некогаш правиме и промени кои може да се однесуваат на фирузрата, стилот на облекување, „мејкапот“.

Македонската пејачка Марија Ивановска од групата „Ај кју“ одлучи да инвестира во својот изглед и направи промена.

foto: instagram

Марија ја скрати косата и стана блондинка.

foto: instagram

Со новиот имиџ, Ивановска се пофали на „Инстаграм“, а нејзините следбеници и дадоа позитивни критики.

Како ви се допаѓа новиот изглед на Марија?

Останати вести од Радио Милева