Лице в Лице
карпул караоке...

„Некст Тајм“ на „возење“ кај Лазаров: „Никогаш не сме земале пари од ниту една политичка партија“ (ВИДЕО)

„Некст Тајм“ на „возење“ кај Лазаров: „Никогаш не сме земале пари од ниту една политичка партија“ (ВИДЕО)

Младиот и се’ попопуларен водител Стефан Лазаров во неговото „карпул кароке“ ги угости близнаците од „Некст Тајм“, Мартин и Стефан Филиповски.

Се разбира, причина за нивното гостување беше нивниот најнов проект кој го промовираа пред неколку дена – одличната преработка и уште едно фантастично филмувано видео на последната од низата македонски изворни песни со стихови со патриотска ссодржина  „Кога падна на Пирина“.

Близнаците со Лазаров споделија за впечатоците од работењето на проектот, пееја заедно во автомобилот, разговараа за идните планови, одговараа на прашања колку се познаваат меѓу себе, а исто така одговорија и дали позади нивните песни и спотови стои некоја политичката партија и воопшто колку се инволвирани во политиката и тие и нивните песни…

Што сè имаа да одговорат на интересните прашања на Лазров, погледнете во видеоинтервјуто во продолжение:

Останати вести од Лице в Лице