Вистаграм

Неколку идеи како да го освежите вашиот изглед оваа есен

Неколку идеи како да го освежите вашиот изглед оваа есен

Со почетокот на есента, повеќето дами го остават настрана изгледот „без шминка“ кој е популарен во текот на летото. А, во продолжение ќе најдете нови и свежи идеи за шминка за оваа есен.

Природни веѓи

Пастелни бои

Розов сјај

Впечатлив кармин

Суптилни зачадени очи

извор: Кафепауза.мк