Љубов и Секс

Некои партнерки се прегласни во кревет, а други не се ни слушаат, мажите откриваат што сакаат жените!

Некои партнерки се прегласни во кревет, а други не се ни слушаат, мажите откриваат што сакаат жените!

Без разлика на тоа каков тип на љубовник сте, без разлика дали сте маж или жена, никој не ја сака тишината во кревет. Тоа асицира на здодевност и дека нешто не е во ред.

Тишината без звук наликува на љубовник кој само лежи, додека другиот “ја врши работата”. И секој звук за време на сексот е реакција на она што се случува и на сите е пријатно, барем најмалиот звук, стенкање и темнината како знак дека работите се случуваат во вистинската насока.

Мажите мислат дека жените кои не даваат никакви звуци, без разлика колку се атрактивни, заводливи и пожелни, едноставно се досадни. Мажите гледаат на секс на забава и сакаат да уживаат, па сакаат да ги слушнат жените во акција.

Еве што велат некои мажи за жените кои се гласни за време на сексот:

“Изгледа како да правам одлична работа. Таа е порно како актерка, јас сум крал”.

“Дали некој нè слуша нас? И, дали ми завидуваш?”

“Ќе ми се повлечат ударите? Не е важно, ова ќе биде голем секс”.

“Дали тој дејствува? Никогаш не сум слушнал нешто слично на тоа.” “Звучи малку за мене”.