Радио Милева
втора шанса

Некогаш беше лудо заљубен во пејачката, а денес поранешниот сопруг на Нина Бадриќ е во брак со оваа убавица

Некогаш беше лудо заљубен во пејачката, а денес поранешниот сопруг на Нина Бадриќ е во брак со оваа убавица

Некогаш беше лудо заљубен во пејачката, а поранешниот сопруг на Нина Бадриќ денес е во брак со оваа убавица

Хрватската пејачка Нина Бадриќ во 2003 година се сврши со Бернард Красниќ.

Тие се свршија во Дубровник, запливаа во брачните води, а потоа се разделија и секој продолжи по својот пат.

Бајковитата венчавка се случи пред 180 гости, а Нина блескаше во венчаница на „Роберто Кавали“.

По разводот од Бадриќ, Берднард заплови во брачните води со Летица Иванишевиќ со која и ден денес е во среќен брак.

Нина е слободна, а ретко зборува за својот приватен живот, но вели дека не изгубила надеж во љубовта.

„Верувам во средба на двајца луѓе, сродни души. Морам да признам дека тоа досега не го доживеав, никаква средба која би ме променила, да знам дека тој е тој. Јас се радувам на тоа, па и ако ми се случи на 70 години“, вели Нина.

фото: Андреја Дамјановиќ/инстаграм/фејсбук

Останати вести од Радио Милева