Радио Милева

Нејзиниот син ќе добие брат или сестра: Семејството на Дара Бубамра ќе се прошири?

Нејзиниот син ќе добие брат или сестра: Семејството на Дара Бубамра ќе се прошири?

Дара Бубамара го има синот Коста со својот поранешен сопруг, а сега планира да му подари брат или сестра.

„Мислам дека секој кој е во можност треба да посвои дете и да му пружи топол дом. Има толку напушетени деца кои имаат тажна судбина, па срцето ми се крши кога ќе ги видам немоќни. Имам желба барем едно да посвојам и да му дадам љубов“, изјави Дара.

Пејачката откри дека ја започнала процедурата за посвојување, но и ги замолила пријателите да се „распрашаат за неа“.

„Знам дека е комплицирано и ќе трае долго време, но ќе посвојам дете“, вели пејачката.

фото:Горан Сивачки

Останати вести од Радио Милева