Љубов и Секс

Неговата омилена секс поза ќе ви покаже како ве доживува

Неговата омилена секс поза ќе ви покаже како ве доживува

Доколку вашиот партнер не зборува за тоа колку му значите и како ве доживува тогаш обрнете внимание на секс позата која му е омилена, зашто таа открива многу за тоа како тој навистина ве доживува.

Doggy style. Доколку вашиот партнер најчесто ја практикува оваа поза можеби и треба да се запрашате за вашиот однос. Мажите кои ја преферираат ова поза не сакаат да навлегуваат во врската озбилно.

Лажица. Станува збор за поза во која мажот е припиен до жената и ја допира со своето тело по должината на нејзиното тело. Овие мажи, кои ја преферираат оваа поза имаат силни емоции за жената со која водат љубов.

Поза во која жената е врз мажот. Мажот кој сака поза во која жената е на него и имаат целосен поглед неа, е маж кој го обожува изгледот на својата партнерка. Тоа значи дека му се допаѓа како изгледате и сака постојано да ве има на око.

69. Иако ова е поза за орално задоволување, сепак открива за тоа како партнерот ве доживува. Мажот на кој оваа поза му е омилена, е спремен за моментално уживање. Тој не ја доживува партнерката како некој со кого би сакал да го помине животот.

извор:Попара.мк