Радио Милева

Не можеше да претпостави што ја очекува: Жељко Јоксимовиќ ја прекина емисијата на сопругата!

Не можеше да претпостави што ја очекува: Жељко Јоксимовиќ ја прекина емисијата на сопругата!

Водителката Јелена Јоксимовиќ денес наполни 37 години, а колегите од работа и подготвија убаво изненадување.

А кога започна Утринската емисија во живо, водителката не можеше да претпостави што ја очекува. Во едно вклучување во живо, репортерите и го честитаа роденденот на колешката. Но, тие не беа единствени.

Нејзиниот сопруг, Жељко Јоксимовиќ во договор со колегата на Јелена и подговти иненадување на својата сопруга среде емисија. Имено, пејачот се вклучи во живо од центарот на Белград и со транспарентот од 10 метри и го честиташе роденденот на сопругата – Мац, среќен роденден, пишуваше на транспарентот.

Јована беше изненадена од гестот на сопругот и пушти солзи радосници.

фото: Принтскрин

Останати вести од Радио Милева