Радио Милева

Не можеше да крие: Рада Манојловиќ проговори за бременоста!

Не можеше да крие: Рада Манојловиќ проговори за бременоста!

Српската пејачка Рада Манојловиќ веќе долго време е во врска со колегата Харис Берковиќ, па проговори и на темата бременост.

Пејачката признава дека се уште е не подготвена за тој голем чекор, но сепак вели дека ќе дојде и до таа промена наскоро.

-Тој филм нема да го гледате уште некое време. Познатата сум како пејачка со најдобри стомачни на естрадата, така што морам да ја држам таа форма и да ги оправдам епитетите. Оваа година бременост сигурно нема да има, но можеби следната, открива Рада.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Останати вести од Радио Милева