Радио Милева

Не ја поканија на свадба, се шпекулираше дека не се поднесуваат: Пријовиќ прозбори за Каќа Грујиќ!

Не ја поканија на свадба, се шпекулираше дека не се поднесуваат: Пријовиќ прозбори за Каќа Грујиќ!
26, January, 2018, Belgrade - Aleksandra Prijovic goes to the USA on a tour. Aleksandra Prijovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 26, januar, 2018, Beograd - Aleksandra Prijovic na aerodromu "Nikola Tesla" pred put u SAD. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Во медиумите се шпекулираше дека Александра Пријовиќ и Катарина Грујиќ не се поднесуваат .

Александра Пријовиќ наскоро ќе се мажи со посинокот на Лепа Брена, Филип Живојиновиќ. Тие поканија многу гости од естрадата, но не и колешката Катарина Грујиќ.

„Не ме поканија. Јас и Александра не се дружиме. Се поздравуваме на снимања, но не сакаме претерана комуникација“, неодамна изјави Катарина Грујиќ.

А Пријовиќ неодамна се појави на промоцијата на Каќа и ги демантираше сите шпекулации дека не се во добри односи.

„Таа издаде песна по песна. Албумот е одличен, не се сомневав дека ќе растури“, изјави Александра.

извор:кодех

 

Останати вести од Радио Милева