Љубов и Секс

НЕ ГИ ИГНОРИРАЈТЕ СИГНАЛИТЕ! Експерт за врски открива 5 знаци кои покажуваат дека губи интерес за вас!

НЕ ГИ ИГНОРИРАЈТЕ СИГНАЛИТЕ! Експерт за врски открива 5 знаци кои покажуваат дека губи интерес за вас!

Ако се однесува на овие неколку начини, за жал веќе не е толку заинтересиран за вас.

Понекогаш не е толку лесно да се протолкува нечие однесување, па жените често имаат навика да измислуваат разни изговори за својот посилен пол.

Сепак, треба да гледате на работите од објективна дистанца, без изговори и дури тогаш ќе знаете што навистина се случува во вашата врска.

Ако вашиот маж се однесува на овие пет начини, тоа значи дека почнал да се „лади“ од вас.

Избегнува контакт со очите

Како да се плаши дека ако ве погледне во очи, ќе му ги прочитате мислите. Последното нешто што тие сакаат е да ги прашате како навистина се чувствуваат.

Престана да се грижи за својот изглед

Ако порано имал навика да се средува, па дури и да се фали како изгледа, а тоа веќе не го прави, тоа значи дека повеќе не му е гајле за тоа каков е пред вас.

Му треба долго време да одговори на вашата порака

Ова е јасен знак дека повеќе не сте негов приоритет.

Испраќа мешани сигнали

Некогаш многу флертува, а некогаш е многу ладен. Кога флертува, тоа не е поради вас, туку само едниставно му се флертува

Често ве изневерува

Ве откачува за состанок или нешто што ви е важно. Кога е заинтересиран, нема шанси да го дозволи тоа.