Промотер

Наум Петрески го објави своето „Гнездо“ (видео)

Наум Петрески го објави своето „Гнездо“ (видео)

„Гнездо” е новата песна на легендарниот македонски фолк пејач Наум Петрески, која заедно со видеото ја претстави на промоцијата во ресторанот „Александрија“ во Радожда,  која се одржа вчера во Радожода, Струшко.

Музиката, делото и текстот се дело на Даме Колароски. Пејачот за „Гнездо“ снимашеи видео запис. Дел од спотот е снимен во „Александрија“, во Радожда, Струшко.

Видео записот е снимен во продукција на „Естрада плус 2“.