Радио Милева
Од преголема возбуда

Натпреварувач од „Ѕвездите на Гранд“ му скрши заб на Саша Поповиќ (видео)

Натпреварувач од „Ѕвездите на Гранд“ му скрши заб на Саша Поповиќ (видео)
фото:ало.рс/принтскрин

Водителот Војо Недеjковиќ откри дека незгодна ситуација се случила неодамна во „Ѕвездите на Гранд“, кога за време на баражот, натпреварувачот Бојан Павловиќ случајно го удри Саша Поповиќ.

Имено, Поповиќ го држеше микрофонот и рече кој кандидат оди понатаму, а кога се приближи до Бојан и го кажа неговото име за следниот круг, кандидатот не можеше да ја сокрие среќата, па со крик скокна од столчето.

фото:принтскрин/инстаграм

Во тој момент тој дури и не забележал дека го удрил микрофонот со лактот, кој потоа го удрил Саша и му го скршил забот.

Во тој момент Поповиќ се покри и го праша домаќинот Војо Недеjковиќ дали може да се види пукнатина, а потоа продолжи професионално да си ја работи својата работа, како ништо да не се случило.

фото:принтскрин/инстаграм

Оваа анегдота ја раскажа споменатиот водител во емисијата „ Гранд специјал“, а како изгледаше може да погледнете на видеото.

Останати вести од Радио Милева