Радио Милева

Настана молк во студиото кога Каја откри чолку често води љубов со сопругот!

Настана молк во студиото кога Каја откри чолку често води љубов со сопругот!

Одговорајќи на скокотливите прашања кај Огњен Амиџиќ, Катарина Остојиќ Каја беше ставена во тесно, така што мораше пред сите да признае колку често има сексуални односи со сопругот на неделно ниво.

„Па не можам така да сметам. Може ли да кажам колку пати месечно?“ праша Кеја низ насмевка. Кога го совлада срамот, таа одговори:

„Трипати месечно! Па што сите ме гледате така? Што има тука страшно? Секак ние се со различни активности постојано“, осговори Каја пре камерите.

Останати вести од Радио Милева