Живот и Стил

Нарача шампањ од 34.000 евра, а кога сите очекуваа голтка пукна тежок сеир!

Нарача шампањ од 34.000 евра, а кога сите очекуваа голтка пукна тежок сеир!

Во престижните клубови на Ибица не се штеди на ништо. Така покажува и оваа снимка, кога еден Британец порача огромно шише шампањ за своето друштво во сепарето.

Сите очи, но и мобилни телефони беа вперени во него за да го забележат тој момент, и да се почастат со скапиот пијалок.

Меѓутоа момчето се сопна, шишето му се лизна и…погледнете како заврши тоа.

извор:сител.мк