Љубов и Секс

Направете ги овие три работи и ниедна друга нема да му падне на памет

Направете ги овие три работи и ниедна друга нема да му падне на памет

Престанете да погодувате! Ова се работи кои сигурно ќе успеат да му го задржат вниманието. Ќе откриете дека мажите генерално не бараат толку многу во кревет.

Преземете иницијатива и контрола

Бидете поагресивни и поенергични, никако срамежливи. Тие сакаат жена која е иницијатор во креветот и која точно може да им каже што сака од нив, која зборува „безобразно“ и ужива во оргазам. Споделете ги вашите секси соништа со партнерот и играјте ги вашите замислени улоги во кревет.

Прашајте го за неговите фантазии и исполнете ги

Наместо да погодувате, слободно прашајте го што навистина сака во креветот и кои се неговите „најмрачни“ фантазии. Ќе се изненадите колку од нив се многу едноставни и приземјени кога станува збор за сексот.

Обидете се да му ги прочитате мислите

И тие сакаат понекогаш да ги изненадите, да видат колку добро ги познавате.

Кога еднаш во своите фантазии ќе го гледа само вашиот лик, ликот на жена која е подготвена да му даде сè, никогаш повеќе нема да помисли да изневерува! Запознајте ја неговата вистинска еротска личност.

извор:попара.мк