Радио Милева

Наочекувана желба на познатата пејачка: „Сакам Наташа и Лука да бидат повторно заедно“!

Наочекувана желба на познатата пејачка: „Сакам Наташа и Лука да бидат повторно заедно“!

Скандалите и вестите за познатиот пар Наташа Беквалац и Лука Лазукиќ не запираат. Секојдневно медиумите се преплавени со вести од нивниот живот.

Многу колеги ја подржаа Наташа и дадоа да знаење дека не е сама и да продолжи да се бори. Меѓутоа, Драгана Мирковиќ истакана дека многу и жал за немилиот настан и многу би сакала тоа да не се случи и тие да се заедно.

„Тоа не треба да се случи на никој. Тоа е мојата единствена порака. Мене ми е жал што и се случи на Наташа. Таа ми е драга пријателка, убава жена. Од друга страна, би сакала тоа да не случи, не ја знам целата вистина, непријатно ми е да зборувам за тоа. Што и да се случило, поради нивната ќерка, идеално би било се да биде во ред и да бидат заедно, изјави Драгана Мирковиќ.

За потсетвување, Лука Лазуќ кон средината на април физички ја нападна својата сопруга, пејачката Наташа Беквалац.

 

 

Останати вести од Радио Милева