Радио Милева

Најзгодна риба на Инстаграм: На нејзините облини сите се „палат“, а од една објава заработува и по 28 000 долари

Најзгодна риба на Инстаграм: На нејзините облини сите се „палат“, а од една објава заработува и по 28 000 долари

На „Инстаграм“ може да видиме разни профили со згодни девојки кои со задоволство ги покажуваат своите атрибути.

Меѓутоа, една од нив многу добро заработува од такви објави.

Американката со азиско потекло Џоџо Ван Саути е прогласена е за најзгодна девојка на Инстаграм.

Таа дури и нема фотографија на која е облечена, а на овој начин заработува од 16 000 до 28 000 долари по објава.

На спомнатата социјална мрежа има преку 10 милиони следбеници.

фото: Инстаграм/JOJO_BABIE/

Останати вести од Радио Милева