Вистаграм

Најубавите торти од природни состојки: Сирови, слатки и здрави!

Најубавите торти од природни состојки: Сирови, слатки и здрави!

Љубител сте на слатки и колачи, ама внесувањето шеќери е штетно! Не грижете се, за се има решение. Ем слатко, ем здраво.

Сирови колачи и торти без брашно, млеко, јајца, шеќер, глутен, без вештачки бои и ароми, агар агар, ксантан гума и други згуснувачи.

Направени од сирови, исклучиво органски состојки, без додавање на капки вода. Со растително млеко ко сами го прават бидејќи во купените има шеќери, но и путер.

Во различни форми и облици, во разни бои и дизајни… Најубавите сирови торти и колачи. Слатки, а не се штетни!