Радио Милева

Најпозната турска актерска двојка сподели детали од породувањето, а ова е реакцијата дека им нудат пари за фотографија од бебето

Најпозната турска актерска двојка сподели детали од породувањето, а ова е реакцијата дека им нудат пари за фотографија од бебето

Најпознатиот турски актерски пар ги живее најубавите денови од родителството.

Тие неодамна станаа родители на своето прво синче кое го доби името Каран, а при излегувањето од болницата не можеа да ги избегнат медиумите без да откријат некои детали.

Фахрие коментира дека нејзиното и здравјето на синот се одлично, како и тоа дека се поминало во најдобар ред.

Исто таа таа потврдува дека Бурак присуствувал на породувањето и додава дека одлично се снашол.

Двојката не сакала да коментира за тоа дека им е понудена огромна сума пари за да ја покажат првата фотографија од синот.

фото:турскиглумци

Останати вести од Радио Милева