Љубов и Секс

Најлоши љубовници во хороскопот: Кој знак е кралица на драмата, а кој на љубомората?

Најлоши љубовници во хороскопот: Кој знак е кралица на драмата, а кој на љубомората?

Дамите во овие три хороскопски знаци важат за најлоши љубовници во хороскопот.

Девица

Девиците се на прво место. Педантни и уредни, со стабилни мисли и емоции, но секогаш, секогаш имаат некоја замерка. Бараат влакна во јајцето. Врската со нив зрачи со стабилност, но под неа се крие вредна дама која речиси за сето тоа ќе го обвини партнерот: зошто не си совршено среден, зошто не ја изми колата, зошто ја стави таа чаша овде, а не таму, вината ја бараат во се. Тоа го прават затоа што на некој начин се војници. Истото го очекуваат и од своите партнери. Сексот со нив е на некој начин стерилен и ретко знаат целосно да се препуштат, бидејќи секогаш имаат некои сомнежи и во себе и во партнерот.

Рак

Следни се раковите. Океан од љубов, нежност и внимание со совршен оклоп. Кога емотивниот партнер ќе го пробие тој оклоп и ќе го постигне само со доверба и ист поглед на животот, тогаш настанува драма. Тие се однесуваат како ненаситно дете кое бара друга бонбона иако ги доби сите бонбони. Секогаш се несигурни за себе и тоа му го пренесуваат на партнерот. Доволно е во еден момент да не ја фати за рака и да настане драма. Тој се повлекува во својот оклоп и тагува. Таа не напаѓа, туку е повлечена и депресивна. А потоа повторно бара внимание и партнерот да и ги чита мислите.

Бик

Жената во знакот Бик ги има најсовршените атрибути. Со прекрасни бујни гради и совршено тесен струк. Нејзината, можеби единствена мана, е нејзината љубомора. Таа никогаш не остава таков впечаток. Таа е весела, динамична, сензуална и ја крие љубомората како змиски нозе. Тоа е она што го задушува партнерот. Во сексот, за разлика од Лејди Рак и Девица, нема граници и предрасуди. Целосно му се предава на партнерот. Но, нејзините напади на љубомора, кои навистина никогаш не се на првата топка, се силни и длабоки. Буквално го кине мозокот на партнерот.

извор: центар