Љубов и Секс

Најдобрите љубовнички се родени во овие знаци – едните се незаменливи заводнички, а другите кралици на флертувањето

Најдобрите љубовнички се родени во овие знаци – едните се незаменливи заводнички, а другите кралици на флертувањето

Тие се издвојуваат по енергијата што ги карактеризира, а со тоа се разликуваат од девојките во другите знаци, бидејќи се незаменливи во освојувањето.

Како што велат астролозите, секој хороскопски знак има свои карактеристики, а се издвојува по своите способности и таленти. Значи, кога станува збор за еротската енергија која е поврзана со нашата креативност и внатрешно чувство – кај некои знаци од Зодијакот таа е особено впечатлива.

Жените родени во овие два хороскопски знаци се најдобри љубовнички:

Вага

Иако делуваат срамежливо и романтично, тие се незаменливи во заведувањето и страсните игри. Тие постојано ги поместуваат границите и сакаат да пробуваат нови работи. Карактеристично за нив е што совршено балансираат меѓу емоциите и страстите, т.н. дива енергија и нежност. Она што жените Ваги не го сакаат е монотонијата и затоа постојано сакаат да експериментираат, па такви партнери бираат.

Шкорпија

Токму жените во овој знак се најдобрите љубовнички, исто така и тие се мистериозни и таинствени што ги издвојува од жените во другите знаци. Жените во овој знак сакаат да експериментираат и истражуваат и постојано да ги поместуваат границите. Тие имаат опојна енергија и тоа е она што ги карактеризира. Тие се кралици на заведувањето и флертувањето.

извор: карминт.точка.мк