Љубов и Секс

Најбарано во 2017: Непознатите работи во сексот кои ги мачат мажите

Најбарано во 2017: Непознатите работи во сексот кои ги мачат мажите

Гугл ги објави податоците за најбараните поими и начесто поставуваните прашања во 2017 година. Освен класичните прашања има и многу необични, посебно кога станува збор за љубовта и сексот.

Гугл е местото на кое ги поставуваме прашањата кои ни е премногу незгодно да им ги поставиме на другите.
Кога станува збор за сексот, најпоставуваното прашање е – каде се наоѓа Г-точката?
Освен тој податок, несебичните мажи ги интересирало како можат да ја доведат својата партнерка до врвот. Во продолжение ви ги носиме 5 најпоставувани прашања за љубовта и сексот во 2017 година.
1. Каде се наоѓа Г-точката?
2. Како да се доведе жената до оргазам?
3. Може ли да се ослободам од херпес?
4. Како да се ослободам од гениталните брадавици?
5. Што е гонореја?

извор:боза.мк