Радио Милева
видеотретман

„На терапија“ кај Спенџарска: Јелена реши да биде „психијатар за пациенти“ од социјалните мрежи! (ВИДЕО)

„На терапија“ кај  Спенџарска: Јелена реши да биде „психијатар за пациенти“ од социјалните мрежи! (ВИДЕО)

Чуден е светот. Уште почуден животот… Особено  животот на истиот тој свет на социјалните мрежи. Па уште ако си јавна личност…

Оние, НВО фолиранти  од „невладините“ ќе речет дека ако си јавна личност демек, имаш општествена одговорност да коментираш, обичниот свет пак е поделен: едни велат  кој ти дал за право, други – мое право е да коментирам… А таа, водителката на Канал 5Јелена Спенџарска, поучена од едните, другите, третите или од сама себе си, си зема за право не само самата да коментира, туку да ги коментира туѓите коментари… Особено оние –  хејтерските на социјалните мрежи.

Демек ако си му влегол некому на профилот, било исто како да си му влегол дома!? Па ако нешто не ти се допаѓа – оди си! Како потоа да не коментираат и за дома, како му бил наместен домот, какви завеси имало, колку било нечисто купатилото, како имало прашина на мебелот… бла, бла, бла…!

Арно ама, Вие веќе право да коментирате на социјалните мрежи – немате! Одучете се од лошата навика! Ако не ви оди и не знаете како, слободно легнете на домашната софа, вклучете го компјутерот и најдете го профилот на една од истите тие социјални мрежи на Јелена Спенџарска. Вклучете го видеото и внимателно слушнете ги терапевтските совети на „психијатарот за пациенти“ на социјалните мрежи!

Патем, гледајте ја телевизиската „социјална психотерапевтка“ право в очи… Да не случајно погледот ви се слизне малку подолу – во деколтето, од кое срамежливо и ѕирка…  „вистинскиот лек за ваквите „болести“.  Ама тоа е веќе друг тип на терапија!  Толку од третманот. Можете да си одите!

Само, претходно погледнете и го постираното видео на Спенџарска… барем еднаш!

Останати вести од Радио Милева