Радио Милева
Како да е на жена му на Фреди Кригер

На Сораја телото и е мазно како стакло, а мачето и е збрчкано како да има два броја поголема кожа (ФОТО)

На Сораја телото и е мазно како стакло, а мачето и е збрчкано како да има два броја поголема кожа (ФОТО)

Српската старлета Сораја Вучелиќ има тело авион. Се на неа пука!

Што од Бога  дадено, што „надувано“ со силикони, ама сепак… пука! Несомнено српската стралета е ракета!

Само што Сораја очигледно е дама на спротивности и контроверзи. Таа изгледа како што изгледа, ама никој жив не очекува нејзиното маче да изгледа така.

Старлетата има тело мазно како стакло, а мачето и личи како да е бричено… Башка и е збрчкано, како да има два броја поголема кожа!

Освен тоа изгледа толку грдо, како да и припаѓа на жена му на Фреди Кригер, а не на Сораја!

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Останати вести од Радио Милева